Este sigur să cumpăr urmăritori ?

Absolut, siguranța este prioritatea noastră. Ne asigurăm că metodele noastre sunt conforme cu termenii și condițiile saiturilor de Social Media, făcând complet sigură achiziționarea de urmăritori de la noi. Urmăritorii noștri sunt conturi reale și active, deci poți avea încredere că profilul tău rămâne în siguranță.

Este nevoie de parola mea ?

Nu cerem niciodată parola ta. Tot ce avem nevoie este numele tău de utilizator pentru a livra urmăritorii. Te rugăm să te asiguri că, contul tău este public nu pe modul privat.

În cât timp voi primi urmăritori ?

După ce faceți comanda, urmăritorii vor incepe să vină de obicei in 10 – 15 Minute. Finalizarea comenzii este în functie de numarul de urmăritori comandați, de obicei 1 – 12 ore.

Urmăritorii sunt permanenți ?

Urmăritorii noștri sunt permanenți, dar este normal ca un procent mic să scadă în timp din motive dincolo de controlul nostru, cum ar fi comportamentul utilizatorului. Dar noi la o comandă trimitem mai mulți urmăritori pentru a compensa procentul de utilizatori care pleacă.

Cum se face plata ?

Avem mai multe modalități de plată sigure ! Puteți plati cu cardul direct sau cu Google Pay / Apple Pay, prin procesatorul de plată Stripe.

Ce se întâmplă dacă nu primesc comanda ?

În cazul în care intervine o eroare ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site.