1. Introducere
Bine ați venit pe site-ul vreaulike.net . Utilizând acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți aceste informații cu atenție.

2. Acces și Utilizare a Site-ului
2.1 Contul Dumneavoastră
Pentru a accesa anumite funcționalități ale site-ului, veți avea nevoie de un cont. Veți fi responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor de conectare asociate contului dumneavoastră.

2.2 Utilizarea Site-ului
Nu aveți voie să utilizați acest site pentru scopuri ilegale sau interzise conform termenilor și legilor aplicabile.

2.3 Interacțiunea cu Alți Utilizatori
vreaulike.net ofere posibilitatea de a interacționa cu alți utilizatori. Sunteți responsabil pentru comportamentul dumneavoastră și trebuie să respectați regulile și liniile directoare stabilite de site.

3. Drepturi de Autor
Toate materialele și conținutul disponibile pe acest site sunt protejate de drepturi de autor și nu pot fi utilizate fără consimțământul scris al proprietarului.

Orice utilizare neautorizată a conținutului de pe acest site poate constitui o încălcare a drepturilor de autor și ar putea duce la acțiuni legale adecvate.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și recomandăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care-l vizitați.

4. Limitarea Răspunderii
vreaulike.net site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru erori sau omisiuni în conținutul sau funcționalitatea site-ului.

vreaulike.net nu garantează disponibilitatea neîntreruptă și fără erori a site-ului sau a serviciilor oferite.

Utilizarea acestui site se face pe propriul risc. vreaulike.net nu va fi răspunzător pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau alte daune rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

5. Politica de Confidențialitate
vreaulike.net respectă confidențialitatea utilizatorilor și colectează și utilizează informații personale în conformitate cu politica sa de confidențialitate.

Informațiile personale pe care le furnizați vor fi utilizate în scopul îmbunătățirii serviciilor și personalizării experienței dvs. pe site-ul vreaulike.net .

vreaulike.net nu va divulga informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau atunci când este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de dumneavoastră.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
vreaulike.net își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi informat despre eventualele modificări.

Continuarea utilizării acestui site după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea modificărilor efectuate.

7. Contact
Pentru orice întrebări sau clarificări legate de termenii și condițiile acestui site, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact disponibilă pe site.

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil și vă vom furniza informațiile și clarificările necesare.

Politica de Rambursare Publicată la 4 iunie 2023
1. Politica Generală de Rambursare
Ne specializăm în furnizarea de bunuri intangibile și irevocabile. Prin urmare, odată ce o comandă este finalizată și produsul livrat, în general nu acordăm rambursări. Îndemnăm clienții noștri să înțeleagă și să recunoască această politică la efectuarea oricărei achiziții pe site-ul nostru.

2. Circumstanțe Excepționale pentru Rambursări
Cu toate că avem o politică generală de niciună rambursare, recunoaștem că pot apărea circumstanțe excepționale legate de natura produselor pe care le furnizăm. În astfel de cazuri, ne angajăm să onorăm cererile de rambursare în următoarele condiții specifice:

2.1 Rambursare În Timpul Livrării Produsului
Nu oferim o rambursare dacă comanda a fost deja procesată sau dacă se află în procesul de livrare. Rambursăm doar înainte de procesarea comenzii.

2.2 Politica de Rambursare pentru Lipsa Livrării
Dacă nu am început livrarea dumneavoastră în termen de 5 zile lucrătoare de la data comenzii, ne cerem scuze pentru inconveniențe și vom fi bucuroși să oferim o rambursare. Vă rugăm să rețineți că rambursările vor fi emise numai pentru comenzile nelivrate, iar noi solicităm o cerere de rambursare să fie făcută în termen de 7 zile de la data comenzii originale. O comandă de succes este definită ca punctul de unde banii au ajuns la noi, deoarece poate dura ceva timp pentru ca plata să fie procesată și pentru ca noi să primim fondurile. Odată ce banii au ajuns, putem procesa comanda și emite o rambursare dacă este necesar. Pentru a iniția o rambursare, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport pentru clienți prin intermediul formularului de contact de pe pagina noastră.

3. Suport pentru Clienți și Calitatea Serviciilor
Echipa noastră de suport este dedicată furnizării de asistență profesională și promptă. Valorăm decizia dumneavoastră de a alege serviciile noastre și ne angajăm să vă asigurăm satisfacția pe tot parcursul experienței dumneavoastră cu noi.

4. Responsabilitatea Furnizării Serviciilor
4.1 Responsabilitatea Furnizorului de Servicii
Serviciile de creștere a urmăritorilor oferite de noi sunt executate de furnizori externi. În timp ce supraveghem gestionarea comenzilor, executarea efectivă a serviciului este responsabilitatea furnizorului.

4.2 Limitarea Răspunderii
Ne dezicem de responsabilitate pentru orice daune care ar putea rezulta din utilizarea informațiilor sau a conținutului de pe site. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru opiniile exprimate de terți în comentarii.

4.3 Funcționalitatea și Accesul la Site
Se fac eforturi pentru a asigura buna funcționare a site-ului, dar nu este garantată accesul neîntrerupt și fără erori. Nu ne asumăm răspunderea pentru defecțiunile tehnice de orice natură.

5. Condiții de Livrare
5.1 Timpul și Viteza Aproximativă de Livrare
Timpul estimat de începere a livrării: 1-24 de ore după comandă. Viteză de livrare aproximativă: 100-1500 urmăritori/24 de ore.

5.2 Anularea și Modificarea Comenzilor
Odată ce o comandă este plasată, anularea nu este posibilă decât dacă există un întârziere în procesare sau dacă serviciul devine indisponibil. Clienții pot solicita dezactivarea serviciilor de reîncărcare automată pentru a-și administra profilurile eficient.

5.3 Timpuri Aproximative de Livrare și Întârzieri
Vă rugăm să luați în considerare timpurile aproximative de livrare pentru fiecare produs. În caz de întârzieri semnificative, contactați-ne cu numărul comenzii pentru o soluție.

5.4 Urmăritori, Aprecieri, Vizite și Descărcări
Este obișnuit să apară o pierdere marginală de urmăritori, aprecieri, vizite și descărcări în timp. Dacă apare o pierdere care depășește 15% în termen de 30 de zile, vor fi furnizate înlocuiri fără costuri suplimentare.

6. Rezolvarea Problemelor și Întrebării Clienților
Pentru problemele care nu sunt acoperite mai sus sau în cazul discrepanțelor de servicii, vă rugăm să ne consultați pentru a găsi o soluție adecvată.

Website-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de noi.

7. Programul de Îndeplinire a Comenzilor
Comenzile sunt procesate de luni până vineri între orele 8:00 și 22:00, iar sâmbăta, duminica și în zilele de sărbătoare între orele 10:00 și 22:00, ora Europei Occidentale. Comenzile plasate în afara acestor ore vor fi procesate în ziua următoare.